LUK
trustpilot rating facebook rating google ratingpriser

Priser

Speedbådskursus hverdage 950 Dkk.

Speedbådskursus weekend 995 Dkk.

Duelighedsbevis Teoretisk del 1.995 Dkk.

Yachtskipper 3.   4.995 Dkk.

Vandscooterkursus 999 Dkk.

Online teori Speedbådspensum som selvstudie 399 Dkk. 1 år tilgængelighed (skal ikke købes hvis du køber et komplet kursus da det her er inkl.)

Online teori Duelighedspensum som selvstudie 599 Dkk. 1 år tilgængelighed (skal ikke købes hvis du køber et komplet kursus da det her er inkl.)

Privat Speedbådskursus 3.000 Dkk.

Privat Duelighedskursus Teoretisk del 4.000 Dkk

Rutinekursus i skolebåd 1.000 Dkk/ timen "min 2 timer"

Rutine kursus egen båd 800 Dkk / timen "min 2 timer" 

For større grupper ring for pris


Vær opmærksom på, at du skal betale 400 kr. i eksamensgebyr når du kommer til speedbåd og dueligheds prøver. 400 kr til Vandscooterprøven, og 950kr til Yachtskipper 3 prøven det dækker   censorhonorar samt bevisudstedelse . ved privat kurser og ene undervisning kan der komme et tillæg på 200 kr i prøvegebyr. du kan se gældende priser på prøvegebyr hos Danish Yacht Union som er ansvarlig for prøvegebyret, censoren, samt udstedelsen af beviset

 Vores online undervisnings materiale har du adgangt til i et år efter køb. derefter forsvinder retighederne til at se dette.

Vi har pris-garanti, så hvis du kan finde tilsvarende kursus til billigere penge, tilbyder vi vores suplime kvalitets kursuser til samme pris inden for en radius af 100 km

 

Der tages forbehold for evt fremtidige prisændringer