Om Speedbaaden.dk

Velkommen til Speedbåden.dkKontakt:

Tlf. 31319947

E-mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 33551282

kursus adresser:

København:
Havkajakvej 14-16
2300 København S
Ved bænkene ved den lille havn i
Amagerstrandpark lidt syd for bunker 5

Køge:
Køge Havn
Bådehavnen 20
4600 Køge


Helsingør:
Helsingør Havn
Nordhavnsvej 8
3000 Helsingør


Frederiksværk:
Havnelinien 19
3300 Frederiksværk

Hos os får du:

  • Beståelsesgaranti.
  • Prisgaranti.
  • Erfarne instruktører med mange års erfaring.
  • Nye både og udstyr.

I København sejler vi i en Rib båd med en 175 HK  motor med en fart på op til 80 Km/t

Hos speedbaaden.dk lever vi af det vi elsker, nemlig undervisning, og sejlads, og netop derfor har vi ingen selvlærte ”studie-jobs-instruktører”, som blot har lært et pensum udenad, men derimod erfarne folk med både kompetencer, og engagement på rette sted.

Vi har ingen fordyrende mellemmænd der også skal tjene penge, og derfor formår vi at levere en vare til konkurrencedygtig pris, og en kvalitet i absolut topklasse.

Vores instruktør Patrick i København, har undervist i sejlads i 10 år på fuldtid, og har uddannet omkring 10000 elever til speedbådscertifikat, og duelighedsbevis, han er udannet PADI dykker-instruktør, grottedykker, Kitesurfer instruktør for dansk sejlunion, og har derudover arbejdet som bådmekaniker. Patrick har beviser til Yachtskipper1+3, Duelighed i motorpasser, VHF, Vandscooter med mere.   netop for at kunne sikre sig en høj kvalitet, og tidssvarende undervisning bestræber Patrick sig altid på at være ajourført i den maritime verden.

Alle vores både opfylder alle krav i forhold til sikkerhed, og vi har selvfølgelig en Passager ansvars forsikring.

Hos os er du i trygge hænder, og vi underviser ud fra den devise at det skal være sjovt, og lærerigt på samme tid at erhverve sig duelighedsbevis eller speedbådscertifikat.

Vi går op i at sikkerheden er i top, og at alle går fra et kursus med et bevis, og er trygge ved at skulle på vandet alene efterfølgende.

Vi mener at vi har markedets bedste produkter.

Vi stiller også gerne vores ekspertise til rådighed, hvad end det gælder køb af båd eller udstyr.

Ønsker du rutinekurser i din egen båd, er dette naturligvis også en mulighed. Her kan vi fx se på båd, motor, udstyr, fortøjninger og øve sejlads manøvre som til lægning til kaj, og pæleplads, som er de fleste nye sejleres skræk.

Du kan trygt tilmelde dig et kursus på en lokation nær dig, ved tilmelding får du adgang til vores materiale, som du kan se igennem inden kursusdagen.

På dagen sørger din Instruktør for at du for en god oplevelse, og guider dig sikkert igennem hele forløbet.