Kontakt

Har spørgsmål er vores team klar til at hjælpe. Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer. Tak fordi du tager dig tid til at nå ud til os!

 

Tlf.: 31 31 99 47

Mail: mail@speedbaaden.dk

FAQ

Hos Speedbåden.dk er det muligt at tage et speedbådskørekort på en enkelt dag. Dette indebærer både en teoretisk og en praktisk prøve.

Når man tager speedbådskørekort hos os, har man en beståelsesgaranti, som betyder, at hvis man mod forventning ikke består prøven i første omgang, så får man tildelt et nyt kursus uden beregning. Vi yder kun beståelsesgaranti, hvis man inden kursus har gennemgået vores speedbåd undervisningsmateriale (videoer samt quizzer). Beståelse garantien dækker ikke prøvegebyret.

For at tage et speedbådskørekort skal man være fyldt 15 år. Du kan dog først modtage kørekortet og sejle, når du er fyldt 16 år.

Nej, du kan godt tage et speedbådskørekort, selvom du ikke har en båd. Mange vælger blot at tage det for at få mere viden om sejlads eller til at leje både på ferier eller andre ophold udenlands såvel som indlands.