SPEEDBÅDSKØREKORT

 

Inden for en uge kan du have dit helt eget speedbådskørekort!

Tilmeld dig et af vores mange kurser i København, Køge eller Helsingør.

Vores kurser er intensive endagskurser – selvfølgelig med beståelsesgaranti. Efter bestået kursus, står du med dit eget midlertidige speedbådskørekort – det rigtige produceres af en godkendt udbyder, der er bemyndiget af søfartsstyrelsen til at udstede beviser til fritidssejlere, og sendes efterfølgende med posten.

 Ved tilmelding til vores kurser, har du mulighed for at gennemse vores materiale i ro og mag. Du kan sætte dig til rette hjemme i sofaen, og trykke play på vores forskellige undervisningsvideoer, og tekst. Nogle af de emner vi går igennem er vigeregler, bøjer, søsikkerhed, knob og stik, lanterner, lydsignaler, og meget mere. Efter hver video kam man tage en Quiz for at se om man far forstået det vigtigeste. På kursusdagen gennemgås teorien fra a-z, således at du er helt klar til de gældende prøvekrav. Den praktiske sejlads foregår i vores undervisningsbåde, hvor du bliver ført igennem øvelserne på pædagogisk vis. Selvfølgelig også med dig selv bag rattet!

Du tilmelder dig vores kurser ved at gå til kalenderen eller trykke "tilmeld".
Her kan du frit vælge mellem flere datoer, på vores forskellige lokationer fordelt i Danmark. vi har faste kurser i København (enten Kastrup eller Amagerstrand), Køge, Helsingør.

Vi laver også massere af privatkurser over hele Sjælland 

Når du har tilmeldt dig et kursus, har du i samme sekund adgang til vores undervisnings materiale, hvor du kan starte med at får styr på det grundlæggende teori.
 Speedbådskørekortet kan erhverves som 16+ årig, uden nogen krav om tidligere sejlerfaring. Rigtig mange af dem der tilmelder sig, har aldrig sejlet før – dette betyder intet! At sejle skal være sjovt, og nemt at lære.

Uanset om du skal sejle i en båd der kræver speedbådscertifikat eller ej, anbefaler vi et speedbådskørekort. Alle bør kende reglerne til søs for at undgå eventuelle faresituationer, eller problemer med ordensmagten. Bøden uden speedbådskørekort er 3000 kr. første gang, og stiger efterfølgende til 5000 kr. hver gang man stoppes. Tilmeld dig og gør en god investering!

Speedbådskørekortet giver dig ret til at føre alle propeldrevne både op til 15 meter i længden i danske og internationale farvande, uden nogen grænse for motorydelse.
Du skal dog være opmærksom på at der er opgivet på CE mærkningen på dit skib hvor stor en motor du må montere.

Hvis du efterfølgende vil tage et duelighedsbevis eller yacht skipper 3 bevis, gælder speedbådsprøven som den praktiske del, og du skal derved kun bestå en teoretisk prøve for et erhverve dig dette.

På vores kurser vil vores erfarende instruktører altid gerne hjælpe med råd og vejledning af køb at båd eller udstyr. Hvis du vil ha os med på råd under køb af en båd kan vi også tilbyde det, da det kan være en fordel at have en upartisk med på Sidelinien, der kan stille relevante spørgsmål til sælger, og gennem gå båden for åbenlyse fejl som en første gangs køber ikke ville have spottet.

Hvis du har købt en båd og føler dig rusten fordi det er lang tid siden du sidst har sejlet. Tilbyder vi også at komme til dig i din båd, og gennemgå båden, udstyr, fortøjninger og betjening af din båd. Du bestemmer selv hvor vi skal lægge fokus så du får mest muligt ud af din tid med vores instruktør.