Speedbådskørekort Københavns Havn

Vi afholder speedbådskørekort i Københavns Havn får i adgang til vores Online video materiale der guider dig igemmen pensum .

Kursus kallender i KøbenhavnEfter i har gennemgået vores video materiale derhjemme, er i nu godt rustet til at deltage på et kursus, et kursus består af en teoretisk, og en praktisk del, og afslutningsvis en eksamination af en bemyndiget censor fra søfartsstyrelsen.

Vi lover jer en god, og lærerig dag på vandet akkompagneret af vores dygtige instruktører, som alle er i besiddelse af mange års erfaring med undervisning, og naturligvis masser af godt humør.

Hvis du gør din del, og møder velforberedt op, så føler vi os så sikre på at vi leverer markedets bedste produkt, hvilket betyder at du naturligvis får beståelsesgaranti, så skulle du mod forventning ikke bestå, finder vi en ny dag, hvor du kan stille op til en ny prøve.

.

 

 

Kontakt os på 31 31 99 47 eller E-mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis i ønsker at samle en gruppe til speedbådskørekort i Københavns Havn