Speedbådskørekort Helsingør Nordhavn

Vi har løbende kursuser i  Helsingør Nordhavn se i vores kallender hvornår vi har næste kursus 

Kursus kallender i HelsingørEfter du har gennemgået vores video materiale der hjemme, er du nu godt rustet til at deltage på et kursus, et kursus består af en teoretisk, og en praktisk del, og afslutningsvis en eksamination af en bemyndiget censor

Vi lover dig en god, og lærerig dag på vandet akkompagneret af vores dygtige instruktører, som alle er i besiddelse af mange års erfaring med undervisning, og naturligvis massere af godt humør.

Hvis du gør din del, og møder velforberedt op, så føler vi så sikre på at vi levere markedets bedste produkt, hvilket betyder at du naturligvis får beståelsesgaranti, så skulle du mod forventning ikke bestå, så sætter vi os sammen efter kurset, og finder en ny dag hvor du kan stille til en ny prøve.

Hvis du betvivler kvaliteten, kan vi oplyse at selv ikke Ekstra Bladets undercover journalist, som deltog på et kursus i København i foråret, kunne finde en fejl på os.

 

Kontakt os på 31 31 99 47 eller E-mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis i ønsker at samle en gruppe til speedbådskørekort i Helsingør Nordhavn