LUK
trustpilot rating facebook rating google rating



Duelighedsbevis Måløv

Nu tilbyder vi at afholde Duelighedsbevis (teoretisk del) i Måløv

Hvis i er minimum 3 personer tilbyder vi at komme hjem til jer og lave et privat duelighedskursus i Måløv til normal pris. Er du/i under 3 personer skal du ringe for en pris på privat kursus.

Duelighedsbevis www.speedbaaden.dk

Vores duelighedskursus foregår som endagskursus forudsat man har gennemgået vores online materiale.


Online materialet består af undervisningsvideoer, quizzer og opgaver.

Igennem det lærer du om alt der skal til for at stille til en duelighedsprøve. Heri kan blandt andet nævnes: Navigation, afmærkninger, vigeregler, nødsignaler, skibslys og lyd, samt knob og stik.


Efter i har gennemgået vores video materiale derhjemme, er i nu godt rustet til at deltage på et kursus.

På kursuset Får i lov at låne (inkluderet i prisen): Søkort, passer, plotter samt div relevante bøger.


Vores Instruktør starter med eventuelle spørgsmål i forbindelse med forberedelsen.

Herfra strikker vi undervisningen sammen alt efter jeres erfaring.

Et typisk kursus er repetition af søvejsregler, sø sikkerhed, samt navigation.


Vi laver nogle tidligere eksamensopgaver først sammen, og dernæst individuelt hvor der undervejs vil være mulighed for at stille spørgsmål til instruktøren.


Sidst på dagen kommer der en bemyndiget Censor som vil eksaminere jer i duelighedsprøven for fritidssejlere, som gælder skibe op til 15 meter i længden.


Vær obs. på, at for få et Duelighedsbevis, skal du også have bestået en praktisk prøve. Den kan tages som et speedbådskørekort som vi også udbyder.


Hvis du gør din del, og møder velforberedt op, så føler vi så sikre på at vi levere markedets bedste produkt, hvilket betyder at du naturligvis får beståelsesgaranti, så skulle du mod forventning ikke bestå, så sætter vi os sammen efter kurset, og finder en ny dag hvor du kan stille til ny undervisning samt prøve.


Kontakt os på 31 31 99 47 eller E-mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis i ønsker at samle en gruppe til Duelighedsbevis i Måløv