LUK
info om covid19 trustpilot rating facebook rating google rating Gavekort hos www.speedbaaden.dk



corner triangle SPEEDBÅDSKURSUS
Speedbådskørekort på en dag hos www.speedbaaden.dk

Kun 950,- (excl. prøvegebyr 350kr)
Tilmelding speedbådskørekort hos www.speedbaaden.dkLæs mere om speedbådskørekort hos www.speedbaaden.dk



På bare 1 dag

Her får du:

  Beståelsesgaranti
  Undervisningsmateriale
  Godkendt udstyr
  Kompetente instruktører

For dig der vil føre både lovligt op til 15 meter i længden, i dansk og internationalt farvand, samt lære at færdes sikkert på vandet.

corner triangle DUELIGHED TEORI KURSUS
Duelighedsbevis på en dag hos www.speedbaaden.dk

Kun 1.995,- (excl. prøvegebyr 350kr)
Tilmelding duelighedsbevis hos www.speedbaaden.dkLæs mere om duelighedsbevis hos www.speedbaaden.dk



På bare 1 dag

Her får du:

  Beståelsesgaranti
  Kompetente instruktører
  Videogennemgang af pensum
  Gratis lån af søkort & redskaber

For dig der vil udvide dine kompetencer inden for navigation, have rabat på bådforsikringen, leje både i udlandet.

corner triangle VANDSCOOTERKURSUS
Vandscooterbevis på en dag hos www.speedbaaden.dk

Kun 995,- (excl. prøvegebyr 350kr)
Tilmelding vandscooterbevis hos www.speedbaaden.dkLæs mere om vandscooterbevis hos www.speedbaaden.dk



På bare 1 dag

Her får du:

  Beståelsesgaranti
  Video undervisningsmateriale
  Følgebåd og bane
  Instruktion på dagen

Til dig der vil sejle lovligt på vandscooter eller jetski og selv har vandscooter og våddragt. Flere kan deles om et fartøj.

corner triangle GAVEKORT
Gavekort til www.speedbaaden.dk

Fra 950,-
Køb gavekort hos www.speedbaaden.dkKøb gavekort hos www.speedbaaden.dk



Giv en gave for livet

Her får du:

  Giv et gavekort til dine kære
  Kan bruges på alle vores kurser
  Indløses online ved tilmelding
  Man vælger selv en dato

For dig der gerne vil give et gavekort til en der gerne vil tage et af vores kurser. Kan indløses ved tilmelding til alle vores kurser.

Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af vores annoncer, der vises på annoncepartneres  portaler. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
 Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette vores annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Google Adwords og Google Analytics

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website og køber plads på vores kurser,  indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores kurser, nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilket indhold du ser på og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparter, men benyttes alene til præsentationen af vores indhold, samt til vores egne annonceringer på andre medier. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til vores målretning af vores annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Speedbaaden.dk
Åvang 56, 3400 Hillerød
 Telefon: 31 31 99 47
 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cvr. 33551282

Kundeanmeldelse:

5stars gul

01-11-2021

Super kursus og godt gennemarbejdet…
Super kursus og godt gennemarbejdet materiale. Kan klart anbefales

/ Frank

Kundeanmeldelse:

5stars gul

28-10-2021

Tak Patrick
Fantastik dag med Dueligheds-undervisning i privat regi. Du er super professionel og får det bedste ud af eleverne. Speedbaaden.dk kan KUN anbefales. Stor respekt 💪
Mh Michael

Kundeanmeldelse:

5stars gul

03-10-2021

Hej jeg var på kursus lørdag kl 9
Hej jeg var på kursus lørdag kl 9 sammen med min søn ville bare sige mange tak for en super dag og en total super god instruktør i båden tak for det.

Mvh Michael Lønberg Petersen Og Oliver

Kursusadresser

København:
Havkajakvej 14-16
2300 København S
Ved bænkene ved den lille havn i
Amagerstrandpark lidt syd for bunker 5


Køge:
Køge Havn
Bådehavnen 20
4600 Køge


Helsingør:
Helsingør Havn
Nordhavnsvej 8
3000 Helsingør


Frederiksværk:
Havnelinien 19
3300 Frederiksværk

 

 

Erfaring er guld

Vores instruktører har uddannet mere end 6.000 kursister i speedbådskørekort og duelighedsbeviser
Mange års erfaringer og kompetencer som de giver videre til dig.

miljoe pakning badge 150x150 1


Copyrighted.com Registered & Protected

clean ocean logo 250