LUK
info om covid19 trustpilot rating facebook rating google rating



SPEEDBÅDSKØREKORT

speedbaad spalte 1 2

Kun 950,-

På bare 1 dag

Her får du:

• Beståelsesgaranti
• Undervisningsmateriale
• Godkendt udstyr
• Kompetente instruktører

For dig der vil føre både lovligt op til 15 meter i længden, I dansk og internationalt farvand, samt lære at færdes sikkert på vandet.

tilmeld knap

laesmereknap


DUELIGHEDSBEVIS

duelighed spalte

Kun 1.995,-

På bare 1 dag

Her får du:

• Beståelsesgaranti
• Kompetente instruktører
• Video gennemgang af pensum
• Gratis lån af søkort & redskaber

For dig der vil udvide dine kompetencer inden for navigation, Have rabat på bådforsikringen, Leje både i udlandet.

tilmeld knap

laesmereknap


VANDSCOOTERBEVIS

vandscooter spalte

KUN 995,-

På bare 1 dag

Her får du:

• Beståelsesgaranti
• Video undervisningsmateriale
• Følgebåd og bane
• Instruktion på dagen

Til dig der vil sejle lovligt på vandscooter eller jetski, og selv kan stå for vandscooter og våddragt. Flere kan deles om et fartøj.

tilmeld knaplaesmereknap


YACHTSKIPPER 3

yachtskipper3 spalte

Kun 4.995,-

På bare 2 weekender

Her får du:

• Beståelsesgaranti
• Dygtige undervisere
• Små hold
• Gratis lån af søkort & redskaber

For dig der vil føre skibe lovligt på op til 24 meter i længden i nordeuropæiske farvande, nå høj uddannelse inden for Fritidssejler uddannelserne

tilmeld knaplaesmereknap

 

 

 

Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af vores annoncer, der vises på annoncepartneres  portaler. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
 Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette vores annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
Google Adwords og Google Analytics

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website og køber plads på vores kurser,  indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores kurser, nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilket indhold du ser på og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparter, men benyttes alene til præsentationen af vores indhold, samt til vores egne annonceringer på andre medier. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til vores målretning af vores annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Speedbaaden.dk
Åvang 56, 3400 Hillerød
 Telefon: 31 31 99 47
 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cvr. 33551282

Kundeanmeldelse:

5stars gul

21-01-2021

Fed oplevelse

Jeg har haft fornøjelsen af at gennemgå 2 x undervisningsforløb hos speedbaaden.dk. Begge gange har der været stor læring og Patrick er en super god formidler. Kan helt klart anbefale et undervisningsforløb her.

Anmeldt af Michael

Kundeanmeldelse:

5stars gul

15-11-2020

Meget tilfreds!

Kanon dag på vandet, med grundig gennemgang af pensum. Meget tilfreds med Patricks kursus!

Anmeldt af Emil

Kundeanmeldelse:

5stars gul

14-11-2020

Meget kompetent og tolerant instruktør.

Meget kompetent og tolerant instruktør.
Videomaterialet som man fik inden prøvedagen, var meget overskueligt, selvom det var helt nyt (for mig). Meget velformuleret. Alt i alt en super oplevelse, og en fed dag på vandet. :)
Jeg kan helt klart anbefale speedbaaden.dk :)

Anmeldt af Johnny

Kursusadresser

København:
Havkajakvej 14-16
2300 København S
(Ved bænkene ved den lille havn i Amagerstrandpark lidt syd for bunker 5)

Køge:
Køge Havn
Bådehavnen 20
4600 Køge

Helsingør:
Helsingør Havn
Nordhavnsvej 8
3000 Helsingør

Frederiksværk:
Havnelinien 19
3300 Frederiksværk

 

 

Erfaring er guld

Vores instruktører har uddannet mere end 6.000 kursister i speedbådskørekort og duelighedsbeviser
Mange års erfaringer og kompetencer som de giver videre til dig.

miljoe pakning badge 150x150 1


Copyrighted.com Registered & Protected

clean ocean logo 250